Su

AXA SİGORTA -SU POLİTİKALARI DERNEĞİ “Su ve İklim Webinarı ” Tamamlandı

AXA SİGORTA -SU POLİTİKALARI DERNEĞİ SU VE İKLİM  WEBİNARI Tamamlandı

7 Haziran 2024

AXA Sigorta’nın İyilik haftası kapsamında düzenlediği Su ve İklim Konulun webinar

7 Haziran Cuma günü saat 14.00-15.00 arasında gerçekleşti

Çevrimiçi olarak gerçekleşen webinarda Su Politikaları Derneği Başkanı Dursun Yıldız  “İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ,KURAKLIKve TÜRKİYE’de ARTAN RİSKLER” başlıklı bir sunum yaptı.

Sunumda ;Dünyada ve Türkiye’de iklim değişikliği’nin su kaynakları üzerine yarattığı etkileri,Türkiye’nin İklim değişikliği riski,yüzey ve yeraltısularının iklim değişikliğinden nasıl etkileneceği , Türkiye’nin iklim değişlikliğine karşı aldığı uyum önlemlerinin su kaynakları üzerine etkileri,iklim değişikliğinin yaratacağı belirsizlikler ,alınması gereken gereken önlemler gibi konular ele alındı.

Webinar’a AXA Sigorta’nın çalışanları  katıldı. Katılımcılar Webinar’da  çeşitli  sorular sorarak konunun değişik boyutları ile açıklanmasına yardımcı oldular. Webinar soru ve cevap bölümü ile birlikte  yaklaşık 1 saat sürdü.

HPA News

Kategoriler:Su, İklim Değişimi