Su Yönetimi

Su Politikaları Derneği  ‘ANTALYA’NIN KOOPERATİFLERİ BULUŞMASI PANELİ’ne katkıda bulunacak

Su Politikaları Derneği Başkanı Dursun Yıldız  ‘ANTALYA’NIN KOOPERATİFLERİ BULUŞMASI PANELİ’nde katılımcı su yönetimi ve su kullanıcı örgütlerinin sürdürülebilir sulamadaki önemini anlatacak

3 Mart 2024

Antalya Büyükşehir Belediyesi   Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından

04 Mart 2024 günü düzenlenecek olan etkinliğe tarımsal üretim,sulama ve kooperatifçilik konusunda uzman  akademisyen  ,gazeteci ve sivil toplum ve kooperatif  yöneticileri katılacak .

Antalya Su ve Kanalizasyon İdaresi toplantı salonunda gerçekleşecek olan etkinlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek , Antalya Vali Yardımıcısı Aydın Abak, Antalya Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Antalya İl Tarım Orman Müdürü Şakir Fırat Erkal Akdeniz Üniversitesinden akademisyenler, tarımsal kalkınma ve sulama kooperatifleri başkanları konuşmacı olarak yer alacaklar

Panel olarak düzenlenecek ve bir gün sürecek olan etkinlikte  ekonomist, gazeteci yazar Meliha Okur moderatör olarak , tarım gazetecisi yazar Ali Ekber Yıldırım ve Su Politikaları Derneği Başkanı Dursun Yıldız da konuşmacı olarak yer alacak.

 Antalya Büyükşehir Belediyesi   Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan etkinlikte, yerelden kalkınmada tarımsal üretimin ,tarımsal örgütlenmenin ve kooperatifçiliğin önemi ,dünyada ve Türkiye’deki durumu, sorunları ile çözüm önerileri konuşulacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, düzenlenecek olan bu etkinliğe bütün çiftçileri, tarımsal örgütlerin yöneticilerini  ve hemşehrilerini davet ediyor.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.