ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 4.Sınıf Öğrencileri “Sanatla Suyu Koruyoruz” Resim Sergisi Açtı.

6 Haziran 2020

İDV Özel Bilkent İlkokulu 4.Sınıf Öğrencilerinin “Temiz Su Kaynakları Grubu” nun suyu koruma konusunda yaptıkları çalışmalara Su Politikaları Derneği olarak biz de katkıda bulunduk

Dernek Başkanı Su Politikaları Uzmanı Dursun Yıldız bu grubun üyelerinden Mira Ada Kafdağlı’nın bir webinarda su ile ilgili açıklamalar yapmak ve sorulara cevap vermek konusundaki davetini büyük bir memnuniyetle kabul etti.

16 Mayıs 2020 tarihinde yapılan webinar’a grup üyeleri ve yönetici öğretmenler katıldı. Dursun Yıldız hazırladığı sunum üzerinde açıklamalar yaptıktan sonra grup üyelerinden gelen çok bilinçli soruları yanıtladı.

Özel Bilkent ilkokulu 4. Sınıf Öğrencilerinin “Temiz Su Kaynakları” grubunun çalışmaları burada bitmedi. Grup üyeleri “Sanatla Suyu Koruyoruz” başlığı ile resim sanatını kullanarak su konusunda farkındalık yaratmak için kolları sıvadı ve ortaya çok güzel resimler çıktı. Bu resimlerle bir sergi açtılar

Biz de Su Politikaları Derneği olarak bu grubun üyelerinin ve grup yöneticilerinin faaliyetlerini büyük bir memnuniyetle takip ettik. Yaptıkları resimleri bizlerle de paylaşmalarını talep ettik .

Sergide çok sayıda resim sergilendi Ancak bize ulaşan grup üyelerinden Duru Bilge(4-A) , Sevinç Ertaş(4-C) ,İdil Yılmam(4-A) ,Ayşe İpek Onat(4-A) , Rüzgar Köksal( 4-A) , Alaz Yiğit Gözen(4-A),  Selçuk Berker Ertürk(4-A)   Mira Ada Kafdağlı(4-C) nun gönderdikleri resimlerini çok beğendik .

Öncelikle böyle bir çalışma grubunu kuran, yöneten ve grupta çaba sarfederek suyun korunmasına katkıda bulunan öğretmen ve öğrencilerin tümünü candan kutluyoruz.

Çabalarının devam etmesini ve bu konuda kendilerine katkıda bulunmaya hazır olduğumuzu bir kez daha tekrarlıyoruz.

Tüm dünyayı etkileyen bir salgın döneminden geçiyoruz. Bizi bu virüsten koruyacak en etkili doğal kaynağın sabun ve su olduğunu biliyoruz. Böyle bir dönemde su gibi çok hayati bir doğal kaynağı korumak üzerine yapılan bu çalışmada sergilenecek bu resimleri dernek üyelerimiz ve bizi takip edenlerle de paylaşmak istedik

SERGİLENECEK OLAN RESİMLERİN BAZILARINA ULAŞMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ LÜTFEN TIKLAYINIZ .

BİZ DE SU POLİTİKALARI DERNEĞİ OLARAK “TEMİZ SU KAYNAKLARI GRUBUNA ”

SU BİTERSE DOĞAL HAYAT BİTER BU NEDENLE SUYU KORUMAK DOĞAL HAYATI KORUMAKTIR diyerek teşekkür ediyoruz

Dursun Yıldız

SU POLİTİKALARI DERNEĞİ BAŞKANI