Su

Su Politikaları Derneği Sınav Kolejinde Su’yun Önemini Anlattı

Su Politikaları Derneği Başkanı Dursun Yıldız 25 Kasım 2019 tarihinde Ankara Batıkent Sınav Kolejinde “Suyun artan önemi ve artan sorumluluklarımız konulu bir  konferans verdi.

IMG-20191130-WA0005

Dursun Yıldız Suyun Dünyada ve Türkiye’de artan ekonomik ekolojik ve stratejik önemini  anlattı .Yıldız  suyun daha verimli kullanılmasının çok önemli olduğunu ve bu doğal kaynağımızı gelecek nesillere kirletmeden ,doğal çevrimini bozmadan aktarmamız gerektiğinden söz etti.

IMG-20191130-WA0003

Sınav Koleji öğrencileri ve diğer katılımcılar tarafından ilgiye izlenen konferans 1 saat sürdü.

IMG-20191130-WA0002

Kategoriler:Su

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )